В Одесі продовжують виконували роботи з прибирання територій

Администратор 2024-10-06 12:15:55 Интересное 38

Протягом тижня працівники Комунальних підприємств «Житлово-комунальних сервісів» традиційно виконували роботи з прибирання підвідомчих територій (підмітання тротуарів, очищення зелених зон біля будинків від тогорічного листя та випадкового сміття, спустошення урн та інше).

Про це повідомили в Одеській міській раді.

Також фахівці підприємств виконують інші роботи з благоустрою прибудинкових територій.

Цього тижня працівники КП «ЖКС «Вузівський» виконали роботи із заміни ділянки трубопроводу системи водовідведення за адресами: пр-т Небесної Сотні, 10г і вул. Ак. Філатова, 17.

Працівники КП «ЖКС «Чорноморський» навели лад на горищі будинку за адресою: пр-т Ак. Глушка, 18-а (1 під'їзд).

Робітники «ЖКС «Хмельницький» замінили аварійні ділянки холодного водопостачання за адресами: вул. Генерала Цвєтаєва, 1 і вул. Богдана Хмельницького, 15/17; відремонтували аварійні ділянки каналізаційних труб за адресою: вул. Мельницька, 2; провели заміну водостічних труб за адресами: вул. Степова, 34 і вул. М'ясоєдовська, 45.

Покрівельники підприємства провели роботу з ремонту металевих елементів покрівлі на вулиці Середня, 45.

Фахівці КП «ЖКС «Фонтанський» із залученням спецтехніки провели санітарне підрізання дерев за адресою: пр-т Шевченка, 10/4. Також замінили аварійні ділянки холодного водопостачання за адресою: пров. О. Матросова, 1 і виконали роботи з ремонту електричного щита за адресою: вул. Новосельського, 96.

Працівники КП «ЖКС «Порто-Франківський» виконали ремонт кришки приямка за адресою: вул. Нечипуренка, 14; ремонт світлового ліхтаря за адресою: площа Соборна, 1; ремонт електричного щита за адресою: вул. Преображенська, 52, а також ремонт каналізаційного трубопроводу за адресами: вул. С. Ядова, 61Б і вул. Грецька, 50.

Роботи з благоустрою тривають.

Похожие статьи